Programa INCREA-Networking

Última modificació: 10/06/2015 | Font: Càtedra INCREA

Creativitat Networking

La Càtedra INCREA d’Innovació, Creativitat i Aprenentatge té com a principal objectiu contribuir al desenvolupament de l’emprenedoria, principalment entre l’estudiantat de la Universitat Jaume I. 

El programa INCREA-Networking contribueix a reforçar la transferència al món empresarial de les activitats organitzades per INCREA.

Aquest programa es desenvolupa en les següents fases: 

 • Fase 1: Generació d'Idees

  A través del Banc d'Idees s'ofereix a la comunitat universitària una plataforma virtual on expressar lliurement idees que poden ser susceptibles de convertir-se en negocis que ajuden al desenvolupament futur de la nostra comunitat.

 • Fase 2: Avaluació de les Idees.

  Les idees són sotmeses a un procés de filtratge que duran a terme experts del món empresarial. La implicació del món empresarial en la selecció d'aquestes idees garanteix la transferència de les mateixes.

 • Fase 3: Definició del model de negoci

  El principal objectiu perseguit en aquesta fase és contribuir al fet que les idees seleccionades puguen materialitzar-se en forma de nous productes/serveis o empreses.

 • Fase 4: Networking

  El principal objectiu d'aquesta fase és ajudar a l'estudiant a definir els accions que li van a permetre posar la seua idea en el mercat, especialment la seua xarxa de contactes.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16