Programes

16/03/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge Hackathon26A index

Hackathon Desafia el teu futur: Fes-ho circular

T'uneixes a l'II Repte d'innovació de Fundació LAB - UJI per a desafiar el futur i fer-lo circular que tindrà lloc el pròxim 26 d'abril? Demostra el teu talent en una jornada única que reunirà empresaris i universitaris de la Comunitat Valenciana i et permetrà potenciar les teues habilitats, al mateix temps que coneixes gent diversa, creativa i amb inquietuds per a compartir punts de vista sobre el futur i la sostenibilitat.

Programa Explorer  Explorer index

Participa en EXPLORER 2024 amb la Univeristat Jaume I

Inscripcions obertes fins al 22/12/2022

logo Ujiempren Onsocial ujiemprenonsocial index

Programa UJI Emprèn OnSocial

Un programa institucional dirigit a tota la comunitat universitària que cerca ser l'eix vertebrador de totes les iniciatives de foment de l’emprenedoria realitzades en l'UJI que tinguen un caràcter social i tecnològic.

Cre8Imatge cre8 index

Projecte CRE8® EUROPE

CRE8® Europe és un projecte europeu Erasmus+ que té com a objectiu principal contribuir al desenvolupament de competències transversals de l'estudiantat universitari com la creativitat, la innovació, i l'emprenedoria.  Aquest projecte està liderat per la Karlstad University de Suècia i participen també a més de l'UJI, la Universitat Lucian Blaga de Sibiu de Romania i la Inland University de Noruega.