UJI

Qui som?

29/06/2020 | Càtedra INCREA

Vicerrectora d'Estudiantat i Compromís Social: Inmaculada Rodríguez Moya

 

Directora de la Càtedra INCREA: María Ripollés Meliá 

Foto Maria Maria Ripollés Meliá és directora de la Càtedra INCREA i Professora Titular del departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting en l'àrea d'Organització d'Empreses i membre del grup d'investigació "Innovative and International Venture Creation". El seu camp d'investigació està relacionat amb l'emprenedoria universitària, la creació de xarxes, les noves empreses internacional i l'educació empresarial. Ha publicat diversos articles en revistes com Journal of World Business, International Business Review, International Marketing Review, International Entrepreneurship and Management Journal, European Journal of International Management o Journal of International Entrepreneurship. 

 

Tècnica de la Càtedra: Laura Martínez Peris

Laura Martínez Peris és doctora en Màrqueting. A més, és diplomada en Turisme i ha realitzat el Màster en Màrqueting i Investigació de mercats, el Màster de Professorat en Educació Secundaria Obligatòria, Batxillertat, Formació Professional i Ensenyament en Idiomes i el Curs d'Especialització en Creació i Desenvolupament Estratègic d'Empreses Innovadores. Actualment, treballa com a tècnica de la Càtedra INCREA i és professora associada del departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting en l'àrea d'Organització d'Empreses. El seu camp de treball està relacionat amb la promoció de la creativitat i l'emprenedoria en el col·lectiu universitàri. 

 

Becaria de col·laboració: Empar Peñarroja Patrocinio

Estudiant de tercer curs de Publicitat i Relacions Públiques en la Universitat Jaume I. Graduada en Direcció de Cuina. El seu camp de treball es la difusió de les activitats emprenedores i gastronòmiques. Ha participat en diversos programes d’emprenedoria com l’Explorer a la Univeristat Jaume I o el Week Emprende a la Universitat Politècnica de València.

 

 

 

Director fins 2018: Francesc Michavila Pitarch

 

Qui som?

Treballar en equip amb altres organitzacions i institucions ens ajuda a poder oferir perspectives més variades a les idees que es plantegen. El treball en equip i la col·laboració es fan imprescindibles en un panorama cada vegada més canviant.

Recurs d'imatge xarxa_colaboradors index