Qui som?

04/10/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Vicerrector de Innovació, Transferència  i Divulgació Científica: David Cabedo Semper

Professor titular d'universitat en el Departament de Finances y Comptabilitat de la Universitat Jaume I. És autor de diversos articles científics publicats en revistes d’àmbit nacional i internacional. Compta amb experiència professional fora de l'àmbit universitari, on ha treballat com a auditor de comptes en una empresa multinacional i com a director general a l’Instituto de Crédito Oficial. Pel que fa a la gestió universitària, ha tingut diverses responsabilitats, entre altres, la direcció acadèmica de l’àrea de Cooperació Interuniversitària de l’UJI i la direcció acadèmica del Parc Científic de la Universitat. 

Directora de Innovació i Emprenedoria: Marisa Flor Peris

María Luisa Flor Peris és professora titular d'universitat en el Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I. Forma part dels grups d'investigació MITO i FACES. La seua labor investigadora se centra en l'estudi de l'activitat innovadora de les empreses, tema sobre el qual ha publicat diversos articles científics i ha dirigit i participat en projectes d'investigació finançats per organismes públics. Ha exercit diferents càrrecs de gestió universitària, entre els quals es troben el de coordinadora de mobilitat i secretària de departament.

 

Tècnica de suport a projectes d'emprenedoria de la Càtedra INCREA : Laura Martínez Peris

Laura Martínez Peris és doctora en Màrqueting. A més, és diplomada en Turisme i ha realitzat el Màster en Màrqueting i Investigació de mercats, el Màster de Professorat en Educació Secundaria Obligatòria, Batxillertat, Formació Professional i Ensenyament en Idiomes i el Curs d'Especialització en Creació i Desenvolupament Estratègic d'Empreses Innovadores. Actualment, treballa com a tècnica de la Càtedra INCREA i és professora associada del departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting en l'àrea d'Organització d'Empreses. El seu camp de treball està relacionat amb la promoció de la creativitat i l'emprenedoria en el col·lectiu universitàri. 

 


 

                                                                                                                                                                     Becari de col·laboració: Arnau Pastor Muñoz 

 

 

Imatge  Xarxa Col·laboradors xarxa-col index

Xarxa de col·laboradors

Treballar en equip amb altres organitzacions i institucions ens ajuda a poder oferir perspectives més variades a les idees que es plantegen. El treball en equip i la col·laboració es fan imprescindibles en un panorama cada vegada més canviant.