UJI

Què és la Càtedra?

Última modificació: 27/03/2018 | Font: Càtedra INCREA

La Càtedra INCREA d’Innovació, Creativitat i Aprenentatge té com a missió impulsar, tant en estudiants preuniversitaris com en la comunitat universitària (estudiants, professorat i resta de membres UJI), com en la societat castellonenca el desenvolupament d’accions que fomenten la creativitat, la innovació i la creació d’empreses. Això contribueix al fet que a la Universitat Jaume I es generen procediments que faciliten la seua constant adaptació a les necessitats canviants de la societat castellonenca.

La Càtedra INCREA està concebuda com un pont entre els interessos i les demandes de la societat actual i les capacitats generadores de coneixement de la universitat. Pretén contribuir que la Universitat Jaume I no sols complisca amb la seua tercera missió, la de fomentar el desenvolupament de noves oportunitats de negoci a la seua zona d’influència; sinó que siga capaç d’evolucionar, de convertir-se en una universitat que aprèn.

 

  • Carta de Serveis

    T’agradaria tenir més formació per a sentir-te segur a l’hora d’emprendre un nou negoci? A la Càtedra INCREA estem per ajudar-te. Ací pots veure un resum de les activitats que realitzem per a tu.