Allotjament

31/03/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Et presentem diverses possibilitats d'allotjament a Castelló:

Borsa d'habitatge

Es tracta d’una base de dades pública accesible via web, adreçada als membres de la comunitat universitària, que facilita la recerca d’allotjament i permet que les persones amb immobles que ho desitgen puguen incorporar-hi ofertes. La seva finalitat és servir de punt de trobada entre oferent i demandant, el servei que s'ofereix pretén simplement facilitar la cerca d'allotjament. Aquesta base de dades es gestiona des de InfoCampus. 

La universitat no es fa responsable davant cap de les dues parts ni de les condicions de l'allotjament ni del comportament dels inquilins.Tant l'acord sobre les condicions de l'allotjament com el contracte de lloguer seran estipulats directament entre totes dues parts. En cap cas la Universitat Jaume I admetrà reclamacions relacionades amb aquests assumptes.

Recerca d’allotjament

Introducció d'oferta d'allotjament

Per a poder difondre un anunci d’un immoble per llogar o compartir mitjançant la base de dades d’habitatge és necessari disposar de nom d'usuari i contrasenya d'un compte de l'UJI..

Si no eres membre de la comunitat universitària i t'agradaria anunciar un immoble per llogar o compartir t’has de registrar per a obtindre el nom d'usuari i la contrasenya. Crea un compte de l'UJI.

Si no eres membre de la comunitat universitària i disposes de compte de l'UJI però no recordes el teu nom d'usuari o la contrasenya has d'emplenar el  formulari de recuperació. El sistema t'enviarà un SMS o un correu electrònic en un termini màxim, des que has fet la sol·licitud, de 24 hores o el dia laborable següent en cas que siga festiu, amb el nom d'usuari i la contrasenya per a poder accedir al compte.

Accés al formulari d’introducció d’ofertes d’allotjament

* La base de dades d’habitatge està moderada, fins que no s’accepta l’anunci per part de l'administració de la llista no és visible en el web. La vigència de l’anunci és d’un mes. Si passat aquest termini vols continuar publicant l'anunci has de renovar la sol·licitud des del formulari.

Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres habitatge@uji.es.

Residències

Residència universitària Campus

És oberta tot l'any. Ofereix aproximadament 250 minipisos individuals per a estudiantat de la Universitat Jaume I i alguns per a professorat. La residència està dins del campus. [Més informació]

 

Altres residències

 

Programa "Pisos Solidaris"

Aquest programa de convivència, és una iniciativa de la Universitat, l'Ajuntament de Castelló i l'Institut de l'Habitatge. Pots accedir a la gratuïtat de lloguer en canvi d'unes hores setmanals de participació en activitats educatives que redunden en la millora d'un barri de la ciutat, a través de les quals tens l'oportunitat d'aprendre i de viure en contacte directe amb la realitat del barri i fomentar la transmissió de valors solidaris, de convivència i integració social.

 

Erasmus Play

Erasmus Play és un buscador i comparador d'allotjament per a estudiantat que ve a Universitats espanyoles: http://erasmusplay.com

 

Informació proporcionada per: InfoCampus