15/11/2023 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

PROFESSORAT

La Universitat Jaume I ofereix ajudes econòmiques perquè professors i professores de tot el món puguen vindre a impartir docència a l'UJI durant una setmana i d'aquesta manera estrènyer vincles  amb personal d'universitats de tot el món. Són els professors i professores de la Universitat qui conviden els seus col·legues internacionals per a poder optar a una ajuda.

Més informació

Així mateix, els professors i professores que desitgen fer una estada docent dins del Programa Erasmus+ o d'altres programes, poden contactar directament amb els seus col·legues de la Universitat Jaume I per a gestionar l'acceptació de la seua estada. Els professors i professores de l’UJI han d'informar l'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) del professorat estranger que acullen per incloure una visita a aquesta durant la seua estada.

PERSONAL NO DOCENT

La Universitat Jaume I, a través de l'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) pot gestionar visites de personal d'administració d'universitats estrangeres en els diferents serveis de l'UJI, tant per a estades dins del programa Erasmus+, com en visites institucionals fora d'aquest programa. Si hi teniu interès poseu-vos en contacte amb: incoming@uji.es

Per a preparar l'estada a la Universitat Jaume I, tant professorat com personal d'administració i serveis, consulteu la secció VIU l'UJI per a obtindre més informació.


 

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals