UJI

Descobreix l'UJI

10/05/2018 | SCP
La Universitat Jaume I (UJI) de Castelló és un centre públic d'ensenyament superior i de recerca, creat l'any 1991, que persegueix el desenvolupament social, econòmic i cultural de la societat del seu entorn a través de la creació i transmissió de coneixements .
 
La Universitat Jaume I és la universitat del nord de la Comunitat Valenciana i l'única universitat pública de la província de Castelló.
 
La Universitat Jaume I imparteix actualment 31 titulacions de grau, 44 màsters universitaris oficials, 21 doctorats, 20 màsters propis i 32 cursos d'especialització. L'UJI compta anualment amb aproximadament 14.000 estudiants, un volum que li permet donar una atenció personalitzada al seu alumnat i ser una universitat sense problemes de massificació. Així mateix, el campus és modern i atractiu, amb àmplies zones verdes i equipament esportiu.
 
L'UJI compta amb més de 1.300 professors i 600 professionals d'administració i serveis. Des de la seva creació ha generat més de 22.000 titulats i titulades, i una alta producció investigadora i contractes d'investigació, desenvolupament i innovació (R+D+I).
 
Més informació: info@uji.es
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions