31/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

LA CIUTAT 

Castelló de la Plana (o senzillament Castelló o en espanyol, Castelló) és una ciutat en la costa mediterrània amb platges sorrenques boniques tot al llarg de la seua coastline i taronja groves. És un xicotet però capital provincial moderna amb tot podries necessitar. La seua mesura moderada (180,000 habitants) ho fa el lloc perfecte per a viure en, amb el millor d'una ciutat gran (esdeveniments culturals, tendes, nightlife, instal·lacions i amenidades locals) i una ciutat xicoteta (tradicions espanyoles, estil de vida relaxat, integració amb vilatans i naturalesa). És una ciutat molt segura, i molt més barat que ciutats més grans com Madrid, València o Barcelona.

L'UJI és només un passeig de 20 minutos del centre de ciutat o un passeig de 10 minuts per autobús/de tramvia. El tramvia enllaça l'UJI amb la platja en un viatge que pren just 25 minuts.

EL TEMPS. Gràcies a la ubicació de la ciutat en la costa mediterrània, el temps a Castelló és molt agradable per a la majoria de l'any. És tebi a l'estiu i les temperatures a l'hivern són suaus. hi ha poc rainfall i sempre abundància de sol!

http://www.turismodecastellon.com/


TENDES 

Les hores d'obertura depenen de si és una companyia gran (dilluns obert a dissabte  de 10 a. m. a 9 p. m.) o una tenda xicoteta (dilluns a dissabte de 10 a. m. a 1.30 p. m. i de 5 a 8 p. m.). Castelló Té un mercat exterior en el centre de ciutat i dos centres comercials: La Salera i Estepark, els quals son un passeig de 25 minuts o un autobús de 10 minuts passege del campus.

També trobaràs diverses tendes en el nostre campus (optician és, fotocopiant tenda,banc i llibreria, entre uns altres) i hi ha un supermercat just oposat l'entrada al campus.

La Biblioteca Universitària és oberta de 8 a. m. a 10 p. m. de dilluns a divendres, i de 9 a. m. a 2 p. m. els dissabtes. És també obrir tota la nit molt temps (24 hores un dia) durant períodes d'examen.


BANCS

El Banc d'oficina de Santander damunt el campus ofereix els nostres estudiants internacionals l'oportunitat d'obrir un compte de banc lliure de càrrec. El banc que obri hores en Spainare de 8 a. m. a 2 p. m., dilluns a divendres.


CULTURA

Molts activitats i esdeveniments culturals tenen lloc a Castelló i en l'UJI: teatre, exposicions, museus, concerts, etc. La nostra Oficina Internacional també organitza un programa comprensible d'activitats

Per a estudiants d'intercanvi cada semestre, amb excursions, activitats culturals espanyoles com a cinema o cuina espanyols, etc. per a fer la vostra estada un molt agradable un.

http://www.turismodecastellon.com/


COM ARRIBAR A CASTELLÓ

Hi ha molt bones infraestructures viàries i ferroviàries que uneixen el centre de Castelló de la Plana amb la resta de capitals espanyoles i europees. La proximitat de l'aeroport de València permet tenir accés a un gran nombre de vols per viatjar per Espanya o Europa.
 

Avió. Castelló compta amb dos aeroports propers. L'aeroport de Castelló, recentment inaugurat (www.aerocas.es), i l'aeroport de València, al qual es pot arribar per metro i tren (www.aena.es).

Tren (RENFE)

València-Castelló (Rodalies / Rodalies). Durada aproximada: 55 minuts (trens diaris cada mitja hora).

Barcelona-Castelló. Durada aproximada: 2 h 15 min (trens diaris).
Madrid-Castelló (AVE). Durada aproximada: 3 hores (trens diaris).
Alacant-Castelló. Durada aproximada: 2 h 35 min (trens diaris).
www.renfe.es

Carretera
La carretera N340, l'autovia A7 i l'autopista AP7 comuniquen a tot Espanya amb Castelló.

València-Castelló (65 km): 1h
Barcelona-Castelló (285 km): 2 h 30 min
Madrid-Castelló (432 km): 4 h 30 min
Alacant-Castelló (265 km): 2 h 30 min
 

Autobús. Diferents línies d'autobusos uneixen les principals ciutats d'Espanya amb Castelló.

Des de Barcelona amb ALSA www.alsa.es (hi ha autobusos que surten directament de l'aeroport).
Des de Madrid amb Auto www.avanzabus.com

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions