08/05/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I imparteix actualment 31 titulacions de grau, 44 màsters universitaris oficials, 21 programes de doctorat, 20 màsters propis, 32 cursos d'especialització i cursos adaptats.

L'UJI ofereix estudis adaptats a l'espai europeu d'educació superior (EEES). Un crèdit equival a 25 hores de treball de l'estudiantat (hores lectives, pràctiques, treballs, etc.).

ESTUDIS DE GRAU

Tenen generalment una durada de quatre anys amb un total de 240 crèdits. En finalitzar aquests estudis s'obté el títol de grau, que dóna accés a un màster universitari.

MÀSTERS UNIVERSITARIS

Tenen com a finalitat l'especialització de l'alumnat en la seua formació acadèmica, professional i investigadora. Condueixen al títol oficial de màster. Per a accedir a un màster universitari oficial s'ha de disposar d'un títol universitari. Calendari de preinscripció i matrícula.

DOCTORAT

Els estudis de doctorat ocupen el nivell superior dels ensenyaments universitaris i tenen com a objectiu bàsic la formació d'investigadors i investigadores creatius, crítics i autònoms.

Contacte: study@uji.es

 

Estudis
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions