Les Aules i Càtedres d'Empresa de la Universitat Jaume I es conceben com un mecanisme innovador d'interacció cooperativa entre la Universitat i les empreses, fundacions, associacions, administracions públiques i altres entitats públiques o privades, en àmbits específics de mutu interès. Des d'aquest punt de vista les Càtedres i Aules represantan una aliança estratègica entre l'UJI i una empresa o institució a través de la qual l'entitat externa col·labora en activitats i projectes universitaris en l'àmbit de la docència, la innovació, la divulgació i la investigació. [Llegir mes]

 

Per mes informació Reglament de Mecenatge i Càtedres

Per coneixer les activitats Cathedra. Butlletí de Càtedres i Aules d'Empresa.

Notícies Veure'n més
Recurs d'imatge catedra-arquitectura-circular-jornada index

Jornada «Renaturalització del medi urbà com a estratègia de l'arquitectura circular»

Experts han participat en una jornada amb l'objectiu de mostrar experiències a través de diferents projectes de renaturalització d'espais construïts.

Recurs d'imatge catedra-cooperacio-jornada-voluntariat index

Trobada «Voluntariat Universitari i Agenda 2030»

La Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat Jaume I ha celebrat la Trobada «Voluntariat Universitari i Agenda 2030» amb l'objectiu de reflexionar sobre la contribució del voluntariat a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Veure'n més
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions

mecenatge@uji.es