Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge jornada-formativa-catedra-UBE index

Jornada Formativa de la Càtedra UBE de Plàstics Sostenibles

Més de 200 alumnes de diversos centres de secundària han participat en la primera Jornada Formativa de la Càtedra UBE de Plàstics Sostenibles.

Recurs d'imatge accions-patrim-subaq index

Experts analitzen a l'UJI les accions prioritàries per a la protecció del patrimoni cultural subaquàtic

Els dies 15 i 16 d'abril tindrà lloc la reunió científica «Current challenges to the Underwater Cultural Heritage». Aquesta reunió és l'esdeveniment científic previ a la creació de la Càtedra GVA–UJI sobre la protecció del patrimoni cultural subaquàtic, que estarà dirigida pel catedràtic de Dret Internacional Públic Mariano J. Aznar.

Recurs d'imatge catedra-480-living-lab index

Living Lab Càtedra Cuatroochenta

La Càtedra Cuatroochenta d'Intel·ligència Artificial, Salut i Benestar de la Universitat Jaume I compta amb un Living Lab, un laboratori on provar i desenvolupar solucions per a millorar la salut i el benestar de les persones majors, en el nou Centre Sènior de Vida Activa i Saludable de Castelló.

Cátedra Alcora reunió Conselleria Sanitat  catedra-alcora-sanitat index

La Càtedra L'Alcora i Sanitat impulsen projectes de música activa

La directora de la Càtedra, Ana M. Vernia, s'ha reunit amb el director general d'informació sanitària, qualitat i avaluació, Juan Manuel Beltrán, per a presentar-li les accions i activitats de la Cátedra, especialment el projecte MUSAS que s'implementa a l'Hospital de la Magdalena a Castelló de la Plana.

Recurs d'imatge catedra-rtve-dones-investigacio index

Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

La directora de la Càtedra RTVE – UJI Teresa Sorolla ha participat en la taula redona Dones i investigació.

Recurs d'imatge catedra-investigacio-musical index

Conferència Càtedra L'Alcora d'Investigació Musical

La directora de la Càtedra L'Alcora d'Investigació Musical i Qualitat de Vida de la Universitat Jaume I, Ana M. Vernia, va impartir el passat 5 de febrer una conferència sobre la importància de la música per a la millora de la qualitat de vida.

Recurs d'imatge cafo-mediterranea-epic index

Acord Mediterranean EPIC i CAFO

La col·laboració servirà per a finançar projectes d'investigació vinculats al càncer i l'esport.

Recurs d'imatge IIJornadaCatedresAules index

II Jornada de Càtedres i Aules

El divendres 24 de novembre de 2023 la Universitat Jaume I va realitzar la II Jornada de Càtedres i Aules de la Universitat Jaume I per commemorar el desé aniversari del Programa de Càtedres i Aules de l'UJI, que depén del Vicerectorat d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica, i realitzar un reconeixement a les entitats públiques i privades que formen part del programa.

Recurs d'imatge aula-jazz-pharmaceuticals index

Aula Jazz Pharmaceuticals

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la directora del Departament Mèdic d'Espanya i Portugal de Jazz Pharmaceuticals, Rosana Cajal Merino, han signat un acord per a la creació de l'Aula Jazz Pharmaceuticals de Neurociències, amb l'objectiu de fomentar la docència, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en aquest àmbit.

Recurs d'imatge catedra-daiichi-sankyo index

Càtedra Daiichi Sankyo d'Investigació Farmacèutica en Malalties Cròniques

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la directora general de Daiichi Sankyo España, Inmaculada Gil Rabadán, han signat el conveni per a la creació de la nova Càtedra Daiichi Sankyo d'Investigació Farmacèutica en Malalties Cròniques, amb l'objectiu de fomentar la docència, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en aquest àmbit.

Recurs d'imatge catedra-historia-memoria index

Càtedra d’Història i Memòria Democràtica

La Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló han presentat la Càtedra d’Història i Memòria Democràtica, que té com a objectiu fomentar la docència, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació al voltant de la construcció de memòries col·lectives en relació a la consolidació dels valors democràtics.

Recurs d'imatge aula-intur-turisme index

Aula Intur de Turisme

La Universitat Jaume I i Grupo Intur han signat un conveni per a la creació l'Aula Intur de Turisme, un projecte conjunt que naix amb la missió de contribuir al desenvolupament del territori com a destinació turística d'èxit, a través de la promoció d’una indústria turística més sostenible.

Recurs d'imatge catedra-altadia-coneixement-ceramic index

Càtedra Altadia del Coneixement Ceràmic

La Càtedra Altadia del Coneixement Ceràmic preservarà els coneixements del sector ceràmic mitjançant la publicació d'una Enciclopèdia en Tecnologia Ceràmica.

Recurs d'imatge aula-arqueologia index

Aula d’Arqueologia Mediterrània

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, han signat un conveni per a la creació de l’Aula d’Arqueologia Mediterrània, que té com a objectiu impulsar activitats de recerca, formació i divulgació vinculades al patrimoni arqueològic de Borriana i de la província de Castelló.

Recurs d'imatge catedra-smart-ports index

Càtedra Smart Ports

Amb aquesta nova càtedra, la primera que es crea a Espanya en l'àmbit de ports intel·ligents, l'UJI i l'Autoritat Portuària promouran a través de la investigació, la formació i la divulgació una transformació digital estratègica que faça més efectius els processos i serveis portuaris.

Recurs d'imatge catedra-sinistres-viaris index

Càtedra de Coordinació en Sinistres Viaris

La Universitat Jaume I i l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències han posat en marxa la Càtedra de Coordinació en Sinistres Viaris com a espai cooperatiu i d'innovació per a millorar la resposta davant aquests tipus de successos.

Recurs d'imatge catedra-cohesio-innovacio-territorial index

Nova Càtedra de Cohesió i Innovació Territorial

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el president de la Diputació de Castelló, José Martí, han signat un conveni per a la creació de la Càtedra de Cohesió i Innovació Territorial amb l’objectiu de fomentar la docència, la investigació i la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de la cohesió territorial de la província de Castelló.

Recurs d'imatge catedra-transformacio-educativa index

Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa «Carme Miquel»

La Universitat Jaume I i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport han presentat la nova Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa «Carme Miquel» en un acte que s’ha celebrat al Menador espai cultural.

Recurs d'imatge aula-porcelanosa index

Aula Porcelanosa de Talent i Excel·lència

La multinacional valenciana i l’UJI han signat un conveni per a promoure la docència, el desenvolupament i la innovació amb l’objectiu de respondre als reptes del futur des de la digitalització i la transició ecològica

Recurs d'imatge catedra-rtve index

Càtedra RTVE de Cultura Audiovisual i Alfabetització Mediàtica

La càtedra té com a principal objectiu realitzar activitats d'investigació, formació i transferència, per a l'estudi crític i el desenvolupament de continguts audiovisuals que tinguen una aplicació directa en el camp de l'alfabetització mediàtica.

Recurs d'imatge conveni-catedra-industria index

Renovació conveni Càtedra Indústria 4.0

La Càtedra té com a objectiu promoure la utilització de tecnologies de la informació avançades per a la millora dels sistemes de producció industrial, la formació d’enginyers i enginyeres de dades i la col·laboració en projectes d’investigació industrial.

Recurs d'imatge renovacio-catedra-reciplasa index

Conveni Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans

En el marc de la càtedra es contempla la realització de diferents activitats que tenen com a objectiu la formació, el foment de la docència i la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en el sector de gestió i tractament de residus sòlids urbans.

Recurs d'imatge catedra-UBE index

Càtedra UBE de Plàstics Sostenibles

La Universitat Jaume I de Castelló i UBE Corporation Europe han signat un conveni de col·laboració per a la posada en marxa de la Càtedra UBE de Plàstics Sostenibles de l'UJI, que té com a principals objectius la investigació i la divulgació en el camp de la sostenibilitat dels materials plàstics.

Recurs d'imatge catedra-activitat-fisica-oncologica index

Càtedra d'Activitat Física i Oncologia

La càtedra pionera a Espanya permetrà desenvolupar projectes formatius, investigadors i divulgatius per a millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer a través de l'exercici físic.

Recurs d'imatge conveni-bp index

Conveni UJI-bp

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el director de bp Castelló, Francisco Quintana, han signat la renovació per tres anys del conveni que permetrà la continuació de les activitats de la Càtedra bp de Medi Ambient Industrial.

Recurs d'imatge catedra-endavant index

Càtedra Endavant Villarreal CF de l'Esport

La Universitat Jaume I i la Fundació Villarreal CF han renovat el conveni de col·laboració de la Càtedra Endavant Villarreal CF de l'Esport incrementant l'aportació per als pròxims tres anys.

Recurs d'imatge catedra-alcora index

Càtedra l'Alcora d'Investigació Musical i Qualitat de Vida

La càtedra es focalitzarà en el benestar de les persones, principalment, a través de la música, com a element generador d'aquest benestar, i com a eina necessària per a la millora de la qualitat de vida.

Recurs d'imatge aula-vittoriano-bitossi index

Aula Vittoriano Bitossi d'Innovació Sostenible

La Universitat Jaume I i Colorobbia España han signat un conveni de col·laboració per a crear l'Aula Vittoriano Bitossi d'Innovació Sostenible, un projecte conjunt que té com a objectius generals el foment de la docència, del talent, la investigació i la innovació en el sector químic.

Recurs d'imatge conveni-cuatroochenta index

Càtedra d’Intel·ligència Artificial, Salut i Benestar

Els objectius generals són el foment de la docència, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en el sector de la tecnologia per a fomentar la salut de les persones.

Recurs d'imatge catedra-arquitectura-circular index

Càtedra d'Arquitectura Circular

La nova càtedra permetrà desenvolupar línies d'investigació relacionades amb l'ús eficient dels recursos disponibles, amb la gestió i reutilització de residus de demolició i construcció, i amb la vida útil dels materials i dels edificis resultants.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions