Un total de 477 estudiants de l’UJI participen en els actes de graduació

17/12/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha celebrat durant el mes de desembre diferents actes de graduació dels quatre centres. Un total de 477 estudiants que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2018-2019 en les diferents titulacions de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i la Facultat de Ciències Humanes han participat en els actes, que s’han celebrat al Paranimf.

Els actes de graduació estan organitzats pels diferents centres de la Universitat Jaume I amb la col·laboració del Programa AlumniSAUJI. Aquests actes, on a més de l’estudiantat i una representació del món acadèmic també hi estan presents les famílies dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’alumnat que ha finalitzat els seus estudis.

Recurs d'imatge graduacio-estce index

Graduació ESTCE

La rectora ha animat l’estudiantat a continuar amb la seua formació al llarg de la vida per tal de generar coneixement i innovació, «elements essencials per al desenvolupament socioeconòmic».

Recurs d'imatge graduacio-fchs index

Graduacions FCHS

En total han sigut 169 els i les alumnes que s'han graduat després de finalitzar els seus estudis en el curs 2018-2019.

Recurs d'imatge graduacio-mestres index

Graduació graus en Mestre o Mestra d’Educació Infantil i de Primària

Un total de 150 estudiants que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2018/2019 en el Grau en Mestre o Mestra d’Educació Infantil i el Grau en Mestre o Mestra d’Educació Primària de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I han participat en els actes de graduació que s'han celebrat l’11 de desembre al Paranimf.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions