Enquesta sobre mobilitat

29/04/2024 | OPPSMA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data

Oberta fins el 28 d'abril de 2024. Termini ampliat fins el 5 de maig

Títol

Enquesta sobre mobilitat

Lloc

Correu electrònic personal

Entitat

Oficina de Prevenció, Promoció de la Salut i Medi Ambient (OPPSM)

Breu descripció

La Universitat Jaume I, com a universitat compromesa amb la cura del medi ambient i el seu entorn, avança cap a la sostenibilitat en tots els seus aspectes, i el de la mobilitat n’és un dels més importants. Així, amb la finalitat de comptar amb un diagnòstic actualitzat que ens permeta conèixer els hàbits de mobilitat de la comunitat universitària i les demandes existents, des de l'Oficina de Prevenció, Promoció de la Salut i Medi Ambient (OPPSM), s’ha elaborat aquesta enquesta, que ara i de forma periòdica en anys futurs, ens permetrà adaptar-nos a les inquietuds i necessitats de la comunitat universitària.

L'enquesta, oberta entre el 8 i el 28 d’abril de 2024, es troba disponible al vostre correu. Termini ampliat fins el 5 de maig.

Com sempre, davant qualsevol dubte, problema o consulta, el contacte continua sent la tècnica d’avaluació de l’OPAQ, Teresa Mora, al correu electrònic enquestes@uji.es.

Us animem a participar perquè la informació recollida ens ajude a definir les nostres polítiques i actuacions futures relatives a la mobilitat.

Us recordem que la confidencialitat de les dades queda garantida amb els procediments que estableix la Llei de protecció de dades per al tractament d’aquests i, en última instància, per l’obligació de silenci i reserva al qual estan sotmeses les persones que puguen tindre’n accés.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració,