V Jornades-Taller de formació sobre llibre electrònic

29/05/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Cent quaranta assistents, entre editors universitaris, institucionals i bibliotecari, concurriran a les  V Jornadas – Taller de formación sobre libro electrónico que, organitzades per l'UNE i l'Editorial CSIC, tindran lloc els dies  1 i 2 de juny a l'Instituto de Química-Física Rocasolano del CSIC (c/ Serrano, 119).  Es tracta de la cinquena convocatòria, que confirma la consolidació d'una trobada  referent per als agents que intervenen en el nou ecosistema de l'ebook universitari.  

Durant l'edició  d'enguany, en la qual hi serà representada Publicacions de la Universitat Jaume I, s'oferirà una visió del panorama de l'edició científica internacional, es coneixeran els nous formats de producció de continguts i s'il·lustrarà sobre les noves mètriques que avaluen els impactes de l'edició científica digital.

Es parlarà també de la seguretat i pirateria del llibre electrònic i de la reforma de la Llei de Propietat Intel·lectual i la seua repercusió en l'activitat editorial.  Les revistes universitàries en el marc de l'avaluació de l'activitat investigadora i l'impacte dels continguts digitals en les biblioteques seran altres assumptes a tractar durant les jornades. 

Com en edicions anteriors, aquestes sessions formatives s'organitzen coincidint amb la Fira del Llibre de Madrid, una de les cites indiscutibles per al sector, i que la Universitat Jaume I, conjuntament amb altres universitats en el marc de l'UNE, participa (enguany en la caseta 6). L'UNE manté la doble mirada al llibre-paper i digital- com les editorials universitàries.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions