Pràctiques internacionals

25/04/2023 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les pràctiques són, per a l'estudiantat de l'UJI, una assignatura obligatòria i, malgrat el seu caràcter acadèmic, el 100% de la Universitat surten amb una experiència laboral. Durant les pràctiques, poden presenciar i experimentar la realitat institucional, empresarial i laboral de la seva àrea professional.

Durant les pràctiques, cada estudiant o estudianta tindrà una doble tutoria: la primera la duu a terme un professor o professora de la Universitat i la segona serà per part d'un professional de l'organització a la qual s'incorpora. Un gran nombre d'estudiants de les diferents titulacions oficials realitzaran pràctiques/pràctiques a l'estranger en alguna de les entitats que col·laboren anualment on els beneficiaris siguin tant estudiants com empreses o entitats. L'estudiantat i persones graduades recents a l'UJI poden beneficiar-se dels diferents programes de beques internacionals (com Erasmus+) per a les seves pràctiques/pràctiques acadèmiques i/o voluntàries a l'estranger.

Per obtenir més informació sobre les pràctiques internacionals a l'UJI, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: erasmuspractiques@uji.es

Informació a participants

Informació i documentació d'interès per a estudiantat participant en programes de pràctiques internacionals (Erasmus+ Pràctiques, UJI World, 5UCV University Junior International Entrepreneurs UJIE, etc.).