Pràctiques internacionals

04/11/2022 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les pràctiques són, per a tots els estudiants de l'UJI, una assignatura troncal o obligatòria i, malgrat el seu caràcter acadèmic, el 100% dels estudiants acaben els seus estudis amb experiència laboral. Durant les pràctiques, els estudiants poden presenciar i experimentar la realitat institucional, empresarial i laboral de la seva àrea professional.

Durant les pràctiques, cada estudiant tindrà una doble tutoria: la primera la duu a terme un professor universitari i la segona per un professional de l'empresa on l'estudiant realitza les seves pràctiques. Un gran nombre d'estudiants de les diferents titulacions oficials realitzaran pràctiques/pràctiques a l'estranger en alguna de les entitats que col·laboren anualment on els beneficiaris siguin tant estudiants com empreses o entitats. Aquests estudiants i graduats recents a l'UJI poden beneficiar-se dels diferents programes de beques internacionals (com Erasmus+) per a les seves pràctiques/pràctiques acadèmiques i/o voluntàries a l'estranger.

Per obtenir més informació sobre les pràctiques internacionals a l'UJI, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: erasmuspractiques@uji.es