Pràctiques externes

03/03/2023 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les Estades en Pràctiques són, per a l'estudiantat de l’UJI, una assignatura troncal o obligatòria i, a pesar del caràcter acadèmic d’aquesta, tots els estudiants i estudiantes de la Universitat ixen amb una experiència laboral. Al llarg de les pràctiques, observen la realitat institucional, empresarial i laboral del seu entorn dins de les seues respectives professions.

Durant les pràctiques, cada estudiant compta amb una doble tutoria: per un professor o professora de la Universitat i per un professional de l’organització a què s’incorpora. Més de 3.500 estudiants i estudiantes de 57 titulacions realitzaran pràctiques durant aquest curs en les més de 700 entitats públiques i privades que col·laboren anualment. Els beneficiaris són tant l’estudiantat com les empreses col·laboradores; s’ha assolit que, en l’últim curs, el 20% de l’estudiantat aconseguirà inserir-se en les empreses on va realitzar les practiques.

Fes la teua consulta a: practiquesexternes@uji.es 
 

Informació per a entitats     Informació per a estudiantat 

 Informació per a tutors UJI    Normativa i assegurances   

 Informes d'avaluació de Pràctiques 

Programa Campus Rural

Ajudes del MITERD per a dur a terme pràctiques acadèmiques en municipis de menys de 5000 habitants en zones rurals amb problemes de despoblació.

Programa Talent Rural i Impuls Rural

Dirigit a l'estudiantat que vol realitzar pràctiques externes en poblacions d'interior de la província de Castelló menors de 3.000 habitants.

Programa de pràctiques ONCE-CRUE

Convocatòria dirigida a estudiants que estiguen en possessió del certificat de Discapacitat

Programa de pràctiques en Conselleries

Convocatòria d’ajudes per a la realització de pràctiques acadèmiques externes en la Vicepresidència Segona i Conselleries

Acollida en pràctiques d'estudiantat d'altres centres docents (pràctiques entrants)

Consulta el Procediment per a l'acollida d'estudiantat d'altres centres docents ESPANYOLS i ESTRANGERS a la Universitat Jaume I com a entitat receptora (pràctiques entrants)