Recurs d'imatge economia-p24 producte

Economia (Nou pla d'estudis)Ciències econòmiques, administració i direcció d’empreses, màrqueting, comerç, comptabilitat i turisme

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

D'acord amb el Llibre blanc elaborat per l’ANECA, l'objectiu central del grau en Economia és formar a professionals capaços d'exercir tasques de gestió, assessorament i avaluació en els assumptes econòmics en general. Aquestes tasques es poden desenvolupar tant en l'àmbit privat com en el públic, en l'empresa o en qualsevol altra institució de rellevància econòmica i social. Les assignatures que conformen el pla d'estudis del grau en Economia desenvolupen competències i habilitats que permeten la comprensió del funcionament de les economies modernes i de les diferents polítiques i actuacions encaminades a millorar les condicions de vida de les persones. La formació en economia és essencial per a abordar els principals desafiaments globals, com la pobresa, la desigualtat, el canvi climàtic, el desenvolupament local i la globalització. [Llegir més]

Pla d'estudis actual: 2024

Pla d'estudis anterior

Programa
Grau
Duració
240 Crèdits
Places
80

Doble títol internacional

Aquest grau et dona la possibilitat de completar els teus estudis en una altra universitat i obtenir així dues titulacions europees.

Mobilitat

Consulta tots els programes de mobilitat que t'ofereix l'UJI i aprofita per a formar-te i acreditar-te en llengües.

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Estudia i investiga

Si tens bon expedient acadèmic, en aquest grau podràs col·laborar amb els grups d'investigació des del primer curs.

Programa d'acció tutorial universitari

Inicia la teua etapa universitària amb l'acompanyament d'un alumne o alumna amb experiència.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, vies d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, professorat, competències del títol, responsables acadèmics, etc.

Treball de Final de Grau (TFG)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFG, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors.

Després del Grau

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest grau, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a tots els sistemes de qualitat d'aquest grau i a la informació completa del títol.

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest grau: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Recurs d'imatge accio imatgefons

Jornada d'acollida per a l'estudiantat de primer

 • «El Pla d'Estudis està dissenyat perquè quan arribe el moment de fer la transició al món laboral, l'estudiant estiga preparat»

  [Llegir-ne més]
  Miguel Ángel Rodríguez Segura
  Miguel Ángel Rodríguez Segura ma-rodriguez index
 • «Jo no canviaria res del meu pas per l’UJI, si haguera de matricular-me una altra vegada tornaria a fer-ho ací, perquè ho tens tot»

  [Llegir-ne més]
  María Dolores Parra Robles
  María Dolores Parra Robles md-parra index
 • «Una de les millors coses que té l’UJI és el tracte amb el professorat. A les sessions pràctiques, en grups més reduïts, pots resoldre els teus dubtes directament»

  [Llegir-ne més]
  Sarah Müller Miñana
  Sarah Müller sarah-muller index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de grau a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Gestió Financera i Comptabilitat Avançada comptabilitat-2013 index
Màster Universitari Màster Universitari en Màrqueting i Investigació de Mercats marqueting index