Recurs d'imatge administracio-empreses-p24 producte

Administració i Direcció d'Empreses (Nou pla d'estudis)Ciències econòmiques, administració i direcció d’empreses, màrqueting, comerç, comptabilitat i turisme

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

El Grau en Administració i Direcció d’Empreses té com a objectiu formar professionals capaços de gestionar i dirigir empreses i organitzacions de tots els sectors. L’ampli ventall de matèries prepara l’alumnat per a l’exercici professional en la direcció general i en les diferents àrees de l’empresa com ara recursos humans, producció, finances o màrqueting, entre altres, i amb una visió de la interacció de totes aquestes en el seu conjunt i en la manera en què intervenen en el desenvolupament de l’empresa. D’aquesta manera, els graduats i graduades en Administració i Direcció d’Empreses tenen un elevat nivell d’ocupabilitat tal com es constata amb les dades que els titulats i titulades proporcionen respecte a la seua situació laboral [Llegir més]

Pla d'estudis actual: 2024

Pla d'estudis anterior

 

Programa
Grau
Duració
240 Crèdits
Places
130

Càtedra INCREA

Participa en programes d'emprenedoria i innovació desenvolupats a través de la Càtedra Increa UJI orientats a la creació d'empreses, resolució de reptes empresarials o generació d'idees

Doble títol internacional

Aquest grau et dona la possibilitat de completar els teus estudis en una altra universitat i obtenir així dues titulacions europees.

Mobilitat

Consulta tots els programes de mobilitat que t'ofereix l'UJI i aprofita per a formar-te i acreditar-te en llengües.

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Estudia i investiga

Si tens bon expedient acadèmic, en aquest grau podràs col·laborar amb els grups d'investigació des del primer curs.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, vies d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, professorat, competències del títol, responsables acadèmics, etc.

Treball de Final de Grau (TFG)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFG, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors.

Després del Grau

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest grau, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a tots els sistemes de qualitat d'aquest grau i a la informació completa del títol.

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest grau: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Recurs d'imatge accio imatgefons

Dissenya el futur, sigues UJI

 • «Dels anys que vaig passar a l'UJI, em quede, sense cap dubte, amb la proximitat que ofereix el professorat i els valors que t'imparteixen»

  [Llegir-ne més]
  Neus Amela Amela
  Recurs d'imatge neus-amela index
 • «Vaig triar la Universitat Jaume I per les condicions de formació i la flexibilitat que ofereix la universitat»

  [Llegir-ne més]
  Adrián Vicente Porcar
  Adrián Vicente Porcar adrian-vicente index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de grau a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Grau Economia economia-p24 index

Economia (Nou pla d'estudis)

240 Crèdits
80 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Direcció d'Empreses management-2022 index

Management

90 Crèdits
40 Places