15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ADMINISTRACIÓ D'EMPRESES i ECONOMIA

Promoció: 2003-2007

Càrrec: Directora General d'Internacionalització de la Generalitat Valenciana + info
 
«Jo no canviaria res del meu pas per l’UJI, si haguera de matricular-me una altra vegada tornaria a fer-ho ací, perquè ho tens tot, una excel·lent formació, un grapat d'instal·lacions dins d’un mateix espai i una acollidora ciutat».

Jo no canviaria res del meu pas per l’UJI, si haguera de matricular-me una altra vegada tornaria a fer-ho ací, perquè ho tens tot, una excel·lent formació no soles al principi del grau sinó que després et donen moltes facilitats per continuar formant-te en postgraus, màsters i cursos d’especialització de gran qualitat.  A més, la universitat en si ofereix un grapat d'instal·lacions dins d’un mateix espai, com el gimnàs, edificis per actuacions culturals…

La facilitat per a viure, el transport públic i la disponibilitat de cotxes o bicicletes pel campus són també aspectes molt apetibles.

Per què estudiar economia? Si eres una persona inquieta, crítica, analítica que t’interessa saber perquè funcionen les coses en aquesta societat cada vegada més canviant, i estàs sempre analitzant i qüestionant les coses aquest grau és l’ideal. No ens hem d’encaixar en les sortides professionals que té el grau d’economia, perquè són moltíssimes i unes grans desconegudes. Després de la carrera podeu continuar des de la part privada, en una gran consultora o bé com a professional individual, però també en l’administració pública se t'ofereixen unes grans oportunitats, des d’una part més internacional, per exemple fent una tasca més diplomàtica, les oficines comercials, analític o estadístic internacional de l'estat o d'empreses més petites de la nostra comunitat.

Recomane a tots que es facen SAUJI, en primer lloc perquè és una bona oportunitat per no deixar d'estar en contacte amb la universitat, i això comporta moltes coses positives com tindre una formació molt més àmplia gràcies a les seues actualitzacions i ofertes formatives, entre altres avantatges.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.