15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ECONOMIA 

Promoció: 2012-2018

Càrrec: Analista de rendimient

«Una de les millors coses que té l’UJI és el tracte amb el professorat. A les sessions pràctiques, en grups més reduïts, pots resoldre els teus dubtes directament».

Un dels principals motius pels quals vaig decidir estudiar el Grau d'Economia a l’UJI va ser per la recomanació d'un professor i sens dubte va ser un dels millors consells.
El grau és molt complet quant a contingut; els dos primers anys se centren a adquirir els conceptes clau i tindre el coneixement necessari perquè posteriorment et pugues orientar a allò que més t'agrada.

A més a més, té un programa de mobilitat molt complet. En el meu cas, vaig participar al programa de mobilitat d'Erasmus+ a Düsseldorf, Alemanya. Vaig anar amb la intenció d'estudiar el darrer semestre i em va acabar agradant tant, que vaig allargar l'estada fent també les pràctiques. Per part de la Universitat tot van ser facilitats i el tràmit va ser molt senzill.
Sens dubte, és una experiència que recomane a qualsevol, no només pel que et permet créixer a nivell personal, també perquè ha estat una experiència molt valorada en els processos de selecció laborals en què he participat.

Una de les coses bones que té la Jaume I és el tracte amb el professorat. Sobretot, a les sessions pràctiques tens l'avantatge de poder resoldre els teus dubtes directament, ja que es tracta de grups més reduïts.
A més, les instal·lacions de l’UJI són molt bones. Tens l'opció de gimnàs, piscina, activitats a l'aire lliure... tot això et permet relacionar-te no només amb gent del teu grau, sinó també amb gent d'altres branques.

En general, la Universitat Jaume I em va obrir moltes portes.
Té una àmplia oferta, no només de graus, màsters i cursos, sinó també d'altres activitats. Una experiència que destacaria durant la meva etapa a l'UJI és el programa CWMUN, que em va permetre viatjar a Nova York i participar en un model de simulació de les Nacions Unides que consisteix en un simulacre del funcionament de diversos organismes internacionals. Va ser una experiència molt enriquidora, en què vaig conèixer diferents cultures i vaig aprendre coneixements que m'han ajudat posteriorment a la meva vida laboral. Sense l'UJI no hagués conegut aquest programa i no hagués pogut viure aquesta experiència.

El programa d'antics alumnes, AlumniSAUJI, em sembla una bona iniciativa, ja que et permet continuar formant-te en allò que realment t'agrada un cop hages acabat la universitat. Un no hauria de deixar mai d'aprendre i formar-se, i la Universitat Jaume I brinda totes les possibilitats per poder-ho fer.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.