15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ECONOMIA 

Promoció: 2013-2016

Càrrec: Responsable de l'Àrea de Valoració d'Empreses en TheLogicValue. + info
 
«El professorat de l'UJI és de gran qualitat i les assignatures dins del Pla d'Estudis estan seleccionades perquè quan arribe el moment de fer la transició al món laboral, l'estudiant estiga preparat».
 

TheLogicValue és una companyia amb seus en La Marina de València i Espaitec (UJI), que va començar a operar fa un poc més de quatre anys. Ens dediquem a oferir serveis tecnològics i financers a bancs, entitats d'inversió i accionistes de companyies privades.

Considere molt recomanable l'entrada a l'UJI per a aquells estudiants que estan pensant realitzar estudis relacionats amb la matèria econòmica.

En primer lloc, el professorat és de gran qualitat i les assignatures dins del pla d’estudis estan seleccionades perquè quan arribe el moment de fer la transició al món laboral, l’estudiantat estiga preparat. 

D'altra banda, el sistema d'integració establit en els primers anys per als graus d’ADE, Economia i Finances i Comptabilitat, fa que el seu alumnat puga tocar diferents temes en pocs anys, des del màrqueting fins a la comptabilitat. La qual cosa és de gran ajuda per a aquells estudiants que saben que volen estudiar alguna carrera relacionada amb l'economia, però no ho tenen clar. Aquest sistema, el que permet és que, finalitzat el segon any, l'estudiant puga canviar-se a un dels altres dos graus amb una convalidació total de les assignatures cursades. 

Aquest últim cas va ser el que em va passar a mi, com a tants altres. Tens 18 anys i entres en un grau que resulta ser una cosa diferent del que esperaves i al mateix temps, a poc a poc vas descobrint que la que t'apassiona de debò és una altra carrera. Gràcies a aquest sistema, vaig poder canviar al que realment m'agradava, mentre que altres companys, al mateix temps, prenien el camí invers. D'aquesta forma, l'UJI, mitjançant aquest sistema, aconsegueix frenar aquest etern i clàssic problema que em vaig equivocar de carrera i la vaig haver d'acabar, perquè, ja que la tenia començada…

A més, un dels aspectes més positius que té el fet d’haver sigut estudiant de l'UJI i poder optar a formar part del seu programa d'antics alumnes, AlumniSAUJI, és continuar tenint accés als serveis oferits per aquesta. Entre els quals, destaca l'ús de la biblioteca, les instal·lacions esportives i la formació continuada que posen a la nostra disposició.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.