L’UJI ompli un contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares

12/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha finalitzat la primera fase de «Taps d’esperança», una iniciativa que s’emmarca dins del programa de voluntariat «UJI Voluntària», gestionat per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS).

L’objectiu d’aquest programa és la recollida i el reciclatge de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER). En els últims mesos s’han distribuït caixes de reciclatge per distintes zones del campus, perquè tots els membres de la comunitat universitària que vulguen hi puguen dipositar taps. En total, s’ha aconseguit omplir un contenidor de 14 metres cúbics de capacitat gràcies a tots els membres de la comunitat universitària que han col·laborat portant taps, i al personal d’administració i serveis de l’UJI, que ha contribuït a la supervisió de les caixes.

A més, per a donar suport a aquest programa s’ha comptat amb l’ajuda de quatre voluntaris i voluntàries que s’encarreguen de fer un seguiment de les caixes distribuïdes per la Universitat, buidar les caixes de taps en el contenidor de reciclatge cedit per Recytrans (empresa de gestió de residus) i participar en campanyes de sensibilització sobre malalties rares i el reciclatge. També ha sigut molt important l’aportació de BP, de l’IES Manel García Grau i de les empreses Cortinajes Bienvenida, Papelería Arrieta i Recytrans.

Des de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat s’ha anunciat que molt prompte s’instal·larà un nou contenidor al campus i començarà de nou tot el procés de recollida de taps.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions