El Servei de Llengües i Terminologia ofereix cursos de cinc idiomes diferents per a la comunitat universitària i la societat en general

13/01/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I ofereix per al segon semestre del curs 2013/2014 una àmplia varietat de cursos d’idiomes que estan oberts a tota la ciutadania. Els idiomes que es poden estudiar són alemany, anglès, francès, italià, i també català. A més, també s’ofereixen cursos de català i espanyol com a llengües estrangeres.

L’únic requisit d’admissió és haver complit 18 anys i estar en possessió d’un certificat del nivell anterior al del curs al qual es vol assistir. No obstant, les persones que no disposen d’un certificat podran fer una prova de nivell.

La inscripció als cursos i a les proves de nivell es realitza en la pàgina http://inscripcio.uji.es  i tota la informació sobre l’oferta de cursos està en http://www.cursosdidiomes.uji.es.

Aprendre idiomes en línia

D’altra banda, en el marc de la implementació del Pla pluriennal de multilingüisme, l’Àrea de Formació del SLT ofereix als membres de la comunitat universitària la possibilitat d'aprendre idiomes en línia mitjançant la plataforma Altissia, amb un preu reduït de 50 euros per tot l’any 2014. Els idiomes que es poden cursar són: alemany, anglès, espanyol, francès i neerlandès. Els nivells dels cursos estan adaptats al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MECR): de l'A1 al C1. Els cursos començaran el 10 de gener i finalitzaran el 31 de desembre de 2014, amb possibilitat de pròrroga. El nombre de llicències és limitat i s'atorgaran a mesura que es formalitze la inscripció.

 Més informació: http://www.uji.es/CA/serveis/slt/adf/ael/alt

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions