12/09/2018 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge mastercoaching index

II Congrés Internacional d'Avaluació i Intervenció en Intel·ligència Emocional

El II Congrés Internacional d'Avaluació i Intervenció en Intel·ligència Emocional es realitzarà a la Universitat Jaume I, els dies 19 i 20 d'octubre de 2018. Es podrà convalidar per 1 crèdit de lliure configuració.

Recurs d'imatge jornades-infermeria index

III Jornades UJI d'Actualització en Cures d'Infermeria en el Pacient amb Disfàgia Orofaríngia

El Departament d'Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut, amb la col·laboració del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, organitzen la jornada dirigida a l'alumnat del grau d'Infermeria i professionals que desitgen actualitzar el coneixement sobre el maneig de la disfàgia per part d'Infermeria.

Recurs d'imatge curs_genere index

Curs de gènere als centres

En compliment de l'acció núm. 59 del II Pla d’Igualtat de la Universitat Jaume I, s’ofereix una matèria de gènere en cada un dels quatre centres de la Universitat. Aquesta activitat formativa està organitzada per la Unitat d’Igualtat, l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, la Facultat de Ciències Humanes i Socials i la Facultat de Ciències de la Salut. Es pot convalidar per crèdits ECTS. Inici el 15 d'octubre de 2018.

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut