Enquestes d'investigació QUALTRICS

02/09/2021 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Què és Qualtrics?

Qualtrics és una eina d'enquestes basada en el web per a dur a terme recerques, avaluacions i altres activitats de recopilació de dades relacionades amb la gestió administrativa, com poden ser avaluació de professorat o satisfacció de l'alumnat. La utilització en línia facilita el seu ús tant en sistemes basats en Windows com en IOS i permet la compartició d'enquestes i resultats així com la col·laboració amb altres membres de la comunitat universitària.

Com s'estructura l'eina?

El sistema es basa en divisions en les quals es gestionen els diferents projectes. Les divisions són independents i corresponen als grups d’investigació i les unitats organitzatives de l’UJI. Els comptes únicament poden pertànyer a una divisió, per la qual cosa, en cas de necessitar compartir informació amb membres d'altres divisions, s'han de sol·licitar grups de treball, els quals s'utilitzen principalment per a la compartició de recursos.

Accés a la plataforma

Podràs accedir a la plataforma Qualtrics mitjançant aquest adreça web:

https://jaumei.qualtrics.com

Els comptes es creen automàticament i s'associen als Grups de Recerca, en cas de pertinença a algun, o a les Unitats Organitzatives de la Universitat, en cas de no pertinença a Grup de Recerca. En el cas de l'alumnat, serà necessari l'adscripció a un Grup de Recerca o Unitat Organitzativa. En aquest últim cas, mentre es realitza aquesta adscripció, els comptes no tindran permisos.

L'alumnat ha de sol·licitar la seva adscripció a una divisió a través del següent SPI.

https://e-ujier.uji.es/pls/www/!gri_ass.spi020102?p_proc=831&p_tema=12&p_rec=N

Una vegada emplenat, el responsable del Grup de Recerca o Unitat Organitzativa, aprovarà la sol·licitud i es gestionarà l'assignació.

Procediment de sol·licitud grups de treball

Per a sol·licitar un grup de treball o la seua modificació,  s’ha d'emplenar el formulari que trobaràs en el següent enllaç:

Formulari grups de treball

Informació i formació online

Per a més informació sobre les utilitats de l'eina, pots consultar la seua pàgina web:

https://www.qualtrics.com/es/support/

Podràs trobar informació relacionada amb la utilització de l'eina en els seminaris online que la plataforma posa a la teua disposició mitjançant el següent enllaç: Seminaris Qualtrics

Assistència tècnica

Per a qualsevol dubte sobre la utilització de l'eina, Qualtrics compta amb un suport tècnic les 24 hores els 365 dies per als seus usuaris. Per contactar amb aquest suport has de seguir les instruccions del següent document.

Si el problema està relacionat amb els comptes d'administració de divisió o grups de treball, podeu contactar amb el servei tècnic de la UJI a través de l'adreça de correu electrònica qualtrics@uji.es

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació