Música de coral i banda per a iniciar el Nadal a Borriana

12/12/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Banda de la Universitat Jaume I juntament amb la coral infantil del conservatori de Borriana han celebrat el seu Concert de Nadal al Teatre Payà de Borriana baix el títol «Coralband Concert: veus i música per viatjar». Ambdós formacions musicals han proposat al nombrós públic assistent una experiència en dues parts on els han traslladat a diferents indrets del món.

La banda UJI iniciava aquest concert amb l'obra Rapsòdia Valenciana de Manuel Penella, una recopilació de fragments de la coneguda òpera de Bizet, Carmen, i els Danzón n.º2 de Arturo Márquez sota la direcció de Miguel Joaquim Selva i Pla. En la segona part s'unia a la formació universitaria el cor infantil del conservatori de Borriana, dirigit per Lydia Martín de la Guerra per interpretar peces tan reconeixibles pel públic com Sonrisas y Lágrimas de Richard Rodgers o Lluna Mediterrànea de Teo Aparicio-Barberán.

Aquest concert col·laboratiu acabava amb un toc nadalenc sobre l'escenari amb barrets del Pare Noel i altres complements per interpretar un Medley d'anuncis nadalencs molt ben rebut per part del públic.

Ara, l'Associació Cultural Banda UJI detén els seus assajos per temporada d'examens encara que ja amb la mirada posada al mes de febrer quan la Banda La Valenciana de Barcelona viatjarà fins a la capital de la Plana per completar l'intercanvi musical iniciat el passat curs.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions