Dia Mundial dels Sistemes d'Informació Geogràfica Diferents activitats organitzades pel Geospatial Technologies Research Group

15/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 14 novembre 2018
Títol: «Dia Mundial dels Sistemes d'Informació Geogràfica (GIS Day 2018)»
Lloc: Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Hora: Tota la jornada
Entitat: Geospatial Technologies Research Group de la Universitat Jaume I

Breu descripció: Amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Sistemes d'Informació Geogràfica (GIS Day), el Geospatial Technologies Research Group (GEOTEC), integrant de l'Institut de Noves Tecnologies de la Imatge de l'UJI, ha programat dues activitats:

-Mostra de projectes i iniciatives en què GEOTEC participa (en el vestíbol de l'ESTCE). A través de l'exposició de pòsters, visionat de demos i participació activa dels membres de GEOTEC, es farà un recorregut pels projecte en els quals participa aquest grup, mostrant com els Sistemes d'Informació Geogràfica poden aplicar-se en diferents contextes.

-Mapató de la Ciutat de Castelló (TI1021SM, zona X de l'ESTCE). Aquest iniciativa parteix del Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials, impartit a l'UJI, i pretén millorar i ampliar les diferents infraestructures mapeades de la ciutat de Castelló. Visita http://geotec.uji.es/castellon-mapathon-2018/ per obtenir més informació i registrar-se.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions