20/02/2023 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) organitza activitats culturals d'internacionalització en l’UJI amb els estudiants estrangers d'intercanvi, que et poden ser molt útils per a una futura estada o simplement per internacionalitzar-te sense necessitat de viatjar. A més pots aconseguir entre 0,5 i 1,5 crèdits amb algunes d'aquestes activitats (pregunteu en incoming@uji.es ).

 • Programa de Mentors
  Si vols tindre un amic d'un altre país (pots triar la nacionalitat) en l’UJI i conèixer la seua cultura i ensenyar-li la nostra durant un semestre, fes-te mentor! El programa uneix estudiants per titulacions: un estudiant UJI (mentor) i un estudiant estranger d'intercanvi (mentee). Més informació si feu click ací.

 • Programa de Ràdio “El món a l’UJI”
  Si vols conèixer les experiències d'alumnes d'intercanvi UJI que acaben de tornar de la seua estada, les seues impressions, els seus consells i detalls útils de les universitats de destinació o països, escolta'ns cada dimarts en Vox UJI Ràdio o accedeix als programes pujats durant els últims anys a la web.

 • Presentacions de països
  Tots els dijous del primer semestre els estudiants d'intercanvi realitzen una presentació del seu país i cuinen plats típics per a la seua degustació. Si vols conèixer altres cultures i la seua gastronomia, vine a aquestes trobades i fes amics!.
  Interessats contacteu amb: incoming@uji.es

 • Marató de països
  Un dia concret del mes i durant 3 hores, es fan presentacions de països en sessions paral·leles (hi ha presentacions al mateix temps en diferents aules). Pots assistir a la del país o països que més t'interessen. Interessats contacteu amb: incoming@uji.es

 • Facebook
  Si vols fer amics d'altres països que vindran a l’UJI, que ja s’han tornat a casa o que estan ara mateix ací, pots unir-te al nostre Facebook.

 • Programa de Preparació cultural
  Si vols fer una presentació d'Espanya als alumnes estrangers entrants de primer semestre i aconseguir crèdits, contacta amb: incoming@uji.es

 • Cicle de cinema espanyol en col·laboració amb el SASC i SLT
  Al novembre i març/abril a les vesprades, hi ha sessions de cinema espanyol amb un debat final comentat per alumnes internacionals. Si vols saber la programació i conèixer alumnes estrangers, no dubtes en contactar-nos!
  Contacta amb: incoming@uji.es

 • Tallers interculturals
  Es tracta de dos tallers oferits als estudiants seleccionats per realitzar una estada Erasmus+. Els estudiants reben més informació dels tallers per correu electrònic.

 

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals