Actualitat

01/06/2023 | OPEI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Actualitat
Recurs d'imatge captura-co2 index

Captura CO2

Aquesta nova metodologia proposada des de l'INAM i el Grup de Química Sostenible i Supramolecular usa sals orgàniques de baix cost, lliures de metalls, i derivats de biomassa.

Recurs d'imatge violencia-sexual-en-linia-bridge index

Prevenir violència sexual en línia

L’objectiu és aconseguir que persones amb alt risc de cometre abús sexual infantil rebin tractament professional per reduir la incidència d’aquest tipus de violència.

Recurs d'imatge patent-produccio-perovskitas index

Síntesi de perovskitas

La invenció està disposada per al seu desenvolupament i adaptació en aplicacions comercials.

Recurs d'imatge conferencia-final-ethna index

Conferència final ETHNA System

El Menador espai cultural de Castelló ha acollit la conferència final del Projecte europeu ETHNA System, liderat per la Universitat Jaume I, i en la qual s'han presentat els resultats del seu treball de desenvolupament del Sistema ETHNA de Governança Ètica d'Investigació i Innovació, implementat en institucions sòcies i col·laboradores.

Recurs d'imatge erc-advanced-grant-bisquert index

Xips artificials de perovskita

El projecte contempla el desenvolupament d'un laboratori de nanofabricació amb escriptura làser, que millorarà les prestacions de l'Institut de Materials Avançats.

Recurs d'imatge educ-2 index

EDUC

La Universitat Jaume I ha clausurat la trobada transnacional de la European Digital UniverCity (EDUC) en la qual representants de les vuit universitats que integren el consorci han abordat durant dos dies l'estratègia de consolidació d'aquesta aliança universitària finançada per la Unió Europea.

Recurs d'imatge erasmus-ka2 index

Projectes Erasmus+

L’UJI ha passat de dues propostes aprovades en 2019 a comptar amb 13 projectes que reben finançament per a facilitar les aliances entre organitzacions, institucions i entitats europees, entre les quals hi ha les universitats.

Recurs d'imatge educ-1 index

EDUC

L'objectiu d'aquesta reunió és fixar l'estratègia de consolidació de l'aliança per a fer front als desafiaments globals i avançar cap a un nou model d'universitats europees.

Recurs d'imatge projecte-eurocreative-youth index

Projecte Erasmus+ Eurocreative Youth

El projecte està dirigit a joves europeus amb inquietuds creatives i té com a principal objectiu millorar les seues habilitats empresarials en el turisme cultural, per a facilitar la seua participació social i compromís amb les zones rurals.

Recurs d'imatge he-ohpera index

Projecte europeu OHPERA

El consorci europeu liderat per l'Institut de Materials Avançats de l'UJI treballa en la producció d'hidrogen verd.

Informació proporcionada per: Oficina de Projectes Europeus i Internacionals