Jornada de Beques per a l'estudiantat universitari

29/09/2016 | Consell de l'Estudiantat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Els 19,20 i 21 de setembre va tindre lloc la Jornada de Beques per a l'estudiantat universitari, on es van parlar de les beques que l'alumnat de l'UJI pot demanar. En concret, els requisits i criteris d'assignació de les beques del Ministeri d'Educació, de la Conselleria i també de les quals convoca l'UJI per a ajudar a pagar la matrícula.

També de les beques per a realitzar estades de mobilitat com ara les Erasmus + o intercanvi amb Amèrica del Nord i del Sud, Àsia, etc. o d'altres per a fer estades en pràctiques externes nacionals i internacionals.

Així mateix, es van abordar les beques de menjador, per a fer cursos d'estiu i fins i tot del nou programa Avalem joves per a persones titulades.

Tot això, de la mà de persones expertes en la matèria com ara del Servei de Docència i Estudiants de l'UJI, l'Oficina de Relacions Internacionals, Consell de l'Estudiantat, l'Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques i fins i tot es va comptar amb la presència de la Directora General d'Universitat de la Conselleria d'Educació i de la Directora General d'Ocupació i Formació del SERVEF de la Conselleria de Treball, que van permetre que les persones assistents conegueren tot el que tenen al vostre abast per a poder aprofitar millor l'etapa universitària.

Les jornades, van ser organitzades per l'associació ELSA Castelló i el Consell de l'Estudiantat.

Es recorda a les persones que van assistir a les Jornades de Beques que poden opinar sobre les beques que es van tractar fins al 7 d'octubre al Facebook i Twitter.

Podeu consultar la ponència de Rocío Briones, Directora d'Ocupació i Formació del SERVEF en aquest enllaç
 
Així mateix, podeu consultar ací les presentacions de les persones que van participar:
Informació proporcionada per: Consell de l'Estudiantat