27/10/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: Divendres 25 de novembre 
Hora: 17h  
Lloc:  Auditori Municipal, Vinaròs
PreuEntrada Lliure

Cia La Baldufa

Públic:Infantil
Gènere: Teatre
Idioma: Valencià

SAFARI conserva els dos protagonistes d’Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot. Ara, aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. En la seua tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril… i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de  La Baldufa miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeix a fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalentisca?

Un espectacle adreçat de nou als més petits, on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflectisca tot aquest ecosistema.

L’assetjament escolar és la qüestió que s’aborda. Les xiquetes i els xiquets poden entendre les amenaces a partir del comportament del cocodril i del lleó, i també del de la girafa, el mico i l’elefant. La preocupació d’en Pinyot i en Carabassot és similar a la dels pares i mestres. Els infants també poden ser ferotges i cruels amb els companys. En canvi, tenim el convenciment que, per mitjà de l’educació i el treball, es poden potenciar actituds i comportaments en positiu que permeten una convivència dolça i tranquil·la.

Us convidem a participar i gaudir d’aquest SAFARI.

Organitza: Regidoria d’Igualtat, Polítiques Socials i Educació

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals