SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge enclau-uji index

ENCLAU_UJI

El programa Enclau_UJI forma part de les aliances estratègiques que estem establint entre l’UJI i els municipis més dinàmics del món rural i que són un dels punts clau del nou Model Cultural de la Universitat. Aquestes aliances es construeixen a partir de la coresponsabilitat d’ambdues parts i el compromís  de treballar en un procés de desenvolupament cultural del territori. 

Xarxa tècnica xarxatecnica index

Xarxa tècnica

Mitjançat el PEU la universitat estableix un diàleg i un intercanvi de coneixements entre el teixit social i l’acadèmia. En aquest procés té un paper clau la xarxa de treball tècnic formada pels agents socioculturals del territori.

Recurs d'imatge xarxa-nova-ruralitat index

Xarxa per la mobilització del coneixement

Mobilitzar el coneixement que genera l’UJI perquè arribe al territori, però també, que el territori tinga l’oportunitat de mobilitzar coneixement i que l’UJI siga capaç de captar-lo. Tot plegat, es tracta d’aprofundir la relació mútua entre la Universitat i el territori d’una manera no sols instrumental, sinó participativa i empoderadora.

Recurs d'imatge altres-entitats index

Col·laboracions

En l'àmbit extern, el PEU treballa per a signar convenis i aliances amb altres institucions i administracions públiques i participa en diversos projectes i fòrums internacionals sobre educació, patrimoni i cultura.

FCHS NODES-UJI-ENCULTURA index

Nodes UJI_encultura

Programa de dinamització de serveis de la Universitat que la vinculen amb el territori. La dinamització afecta tant departaments com unitats i projectes que tenen una vocació de compartir el seu coneixement i de treballar amb l’entorn.

Recurs d'imatge 240214_beques-enclau1 index

Beques Enclau_Rural per a la realització de Treballs Final de Grau (1a convocatòria de 2024)

3a edició | Beques Enclau UJI 2023-2024, per a Treballs de Final de Grau basats en pobles d'interior | Obert termini de sol·licitud fins al 27 de febrer de 2024

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals