26/10/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un Reclam per a gaudir i pensar

 Vivim temps que només cal mirar al nostre voltant per a adonar-nos-en que l’espècie humana estem sobrevalorada, anem com anem i massa gent s’encabota en fer-nos creure que la seua mentirà és l’única veritat. En aquest context s’obri pas aquesta nova edició del Reclam, Mostra d’Arts Escèniques on conviuen textos contemporanis i clàssics amb una mirada actual.

Amb un ampli ventall de matisos d’entre la comèdia i la tragèdia que conformen la vida, hem dissenyat un Reclam per a gaudir i pensar, aportant la nostra modesta dosi d’art per a sacsejar els convencionalismes i fer més ampla la mirada al món. Aquesta extensa i variada programació estarà al vostre abast des del 28 d’octubre al 4 de desembre.

Com a seus de la Mostra, enguany, participen les poblacions d’Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, Orpesa, Vilafranca, Vila-real i Vinaròs. Amb l’Institut Valencià de Cultura (IVC) a través del Circuit Teatral Valencià en alguns espectacles i amb la programació del Teatre Principal i el Palau de congressos de Peníscola. La Diputació de Castelló també ha participat activament en la producció de la Mostra i en els espectacles que s’han dut a terme al Centre Cultural de les Aules . A més de  la Fundació Caixa Castelló amb la programació a la Sala San Miguel.

 

Aneu al teatre i gaudiu de la salut que la cultura dona

XXX Mostra de Teatre. Reclam 2022
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals