El projecte Reial Fàbrica i Territori del PEU-UJI reprén l'activitat a l'Alcora amb la jornada de treball participativa 'Mans a l'obra'

30/01/2024 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El projecte Reial Fàbrica i Territori del PEU-UJI reprén l'activitat a l'Alcora amb la jornada de treball participativa 'Mans a l'obra'

L'Alcora serà aquest dissabte 3 de febrer la seu de la jornada “Mans a l'obra” emmarcada dins del projecte 'Reial Fàbrica i Territori', el qual coordinen el Programa d'Extensió Universitària i el Museu de Ceràmica de l'Alcora. L'activitat tindrà lloc a la Nau Forns de la Reial Fàbrica del Compte Aranda i està plantejada com una jornada participativa de treball, en la qual es pretén que els integrants del projecte, que pertanyent a diferents pobles de la comarca, expressen les necessitats de la comarca de l'Alcalatén. 

La jornada serà realitzada per l'arquitecta especialitzada en patrimoni cultural, Anna Mallol, en el marc de l'acompanyament tècnic del PEU i l'objectiu és que “tots els participants de cada un dels pobles s'expressen i, entre tots, es tracen les línies a continuar durant els següents mesos per a treballar pel desenvolupament cultural, social i econòmic de la comarca, amb el patrimoni cultural com a eix vertebrador”, segons s'explica des de l'organització. 

El projecte reprén l'activitat després de la realització de vàries jornades que han servit per a redescobrir el patrimoni de la comarca i crear una xarxa de persones i col·lectius que s'han integrat al projecte. 

Els participants que ho desitgen compartiran un dinar de germanor en un restaurant de la zona. Les inscripcions es poden realitzar a través del formulari https://forms.gle/Ftv8r8iug92ymrHR6.

Programa
10.00h - Recepció de participants
10.30h - Presentació de la jornada
11.00h - Sessió de treball participativa 

Cartell en pdf

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals