SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge 230523_beques-enclau-rural index

Beques Enclau-Rural

Els treballs becats aprofundeixen en temàtiques relacionades amb diferents sectors amb l'objectiu de desenvolupar projectes que dinamitzen socioculturalment i econòmicament els municipis de l'interior de les comarques de Castelló.

Recurs d'imatge 230502_redes-son-amores index

Redes son amores. Estratègies per vincular els projectes locals en l’aula

Dimarts, 9 de maig de 2023 | 10 - 14 h | Universitat Jaume I. Facultat de Ciències Humanes i Socials. Sala de Graus Germà Colón Domènech (HC0114FR)

Recurs d'imatge 230420_seminari-PEU-MBBAA index

El PEU-UJI i el Museu de Belles Arts de Castelló impulsen la proposta formativa «Interrompre la classe, trobades d'educació i acció social»

El seminari pretén facilitar un espai de diàleg entre diferents professionals que treballen acompanyant persones per confrontar i revisar els models actuals d'intervenció educativa i social.

Recurs d'imatge 2303_acord-novi-sad index

Acord UJI i Facultat de Filosofia de Novi Sad

La Universitat Jaume I i la Facultat de Filosofia de la Universitat de Novi Sad (Sèrbia) han signat un protocol de col·laboració amb l'objectiu de dur a terme iniciatives i projectes conjunts en l'àmbit cultural.

Recurs d'imatge 230214_beques-enclau-rural index

Beques Enclau-Rural

Les ajudes estan dirigides als alumnes que realitzen els seus TFG sobre temàtiques vinculades a la ruralitat i que, des de diversos sectors, puguen ajudar a dissenyar projectes i iniciatives que afavorisquen la consolidació de la població i el desenvolupament econòmic dels municipis rurals.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals