PEU-UJI organitza un curs de formació amb la Comunitat de Penyagolosa per aconseguir una comunicació online efectiva

31/10/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'UJI i la Comunitat de Penyagolosa han organitzat el curs de formació 'Patrimoni en línia. Píndoles digitals per a grups patrimonials' en el marc del programa d'acompanyament que realitza el Programa d'Extensió Universitària (PE-UJI) amb el grup patrimonial de Penyagolosa. 

El curs s'inicia el dia 2 de novembre i serà impartit per Edurne García. Consta de dues sessions i tindrà un format híbrid, ja que combina les classes presencials i virtuals. L'objectiu és donar a conèixer les eines digitals necessàries als membres de la Comunitat de Penyagolosa perquè puguen aconseguir una comunicació i difusió online efectiva dels seus treballs i experiències.  

Així, el taller formarà a usuaris perquè siguen autosuficients i puguen publicar materials sobre patrimoni a la web i xarxes socials, a més que els habilitarà per a millorar el domini de les eines de comunicació i treball compartit online (email, drive, reunions…) i fomentarà bones pràctiques en l’ús de la informació, com citar fonts, compartir enllaços o demanar permisos si es vol aprofitar continguts d’altres.

El curs formatà tant en el tractament d'imatges com a utilitzar programes i aplicacions com Youtube, Canva o Wordpress i a utilitzar xarxes socials com Facebook, Telegram, Whatsapp o Instagram. Tots els exemples que es treballaran a les classes són reals i pràctics –dins dels espais virtuals de la comunitat patrimonial– i hi haurà un seguiment personalitzat per a resoldre possibles dubtes.
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals