Sot de Ferrer inicia el dia 30 la formació sobre activitats relacionades amb el patrimoni en col·laboració amb el PEU-UJI

28/09/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Grup de Patrimoni de Sot de Ferrer donarà inici aquest pròximo dissabte, 30 de setembre al cicle formatiu que es desenvoluparà durant els mesos de tardor i que està vinculat als processos d'acompanyament que realitza el Programa d'Extensió Universitària (PEU). Amb aquesta iniciativa, els participants en el curs s'instruiran en l'organització d'activitats relacionades amb el patrimoni en l'àmbito rural, de manera col·laborativa. 

L'activitat serà impartida per Marina Guedón i constarà de tres sessions de 4 hores cadascuna. La primera, tindrà lloc aquest dissabte i es titularà “Identificar recursos culturals locals i possibles col·laboradors”. La segona tractarà de “Metodologies: com valorar i donar a conéixer el patrimoni i la cultural del poble”, i tindrà lloc el 28 d'octubre, mentre que la tercera i última sessió versarà sobre “Planificar i organitzar activitats en col·laboració amb altres actors” i se celebrarà l'11 de novembre. 

El disseny d'aquest procés formatiu s'ha establit després que el Grup de Patrimoni de Sot de Ferrer s'haja reactivat en el primer semestre d'aquest any 2023 amb l'objectiu de posar en valor la cultural i el patrimoni local en col·laboració amb agrupacions i persones que estiguen interessades. En aquest sentit, el col·lectiu forma part del projecte de voluntariat local 'Sot en marxa'.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals