Altura acollirà les jornades “Valldecrist: àmbit de cultures” els dies 28, 29 i 30 de juliol

20/07/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Associació Cultural Cartoixa de Valldecrist organitza un any més les jornades “ValldeCrist: àmbit de cultures”, que tenen com a objectiu donar a conèixer aquest monument, que va ser declarat Bé d'Interès Cultural (BIC) per part de la Generalitat Valenciana i reivindacar-lo com a espai per a la realització d'activitats culturals. 

La present edició tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juliol i durant tot el cap de setmana es celebraran activitats en les quals la música, la dansa, el teatre, les visites guiades i les xarrades de divulgació del patrimoni de Valldecrist seran l'eix central de la iniciativa. Des de l'organització, José Manuel López Blay explica que “la realització d'aquestes jornades ens reafirma en el convenciment que el recinte de la cartoixa de Valldecrist pot convertir-se en un contenidor cultural que oferisca una programació freqüent o permanent d'activitats al llarg de l'any”. 

En aquest sentit, en la present edició, que s'inaugurarà el divendres a les 19 hores, destaca l'actuació de jazz de José Catalá & Friends, el mateix divendres a les 20 hores en la Cartoixa de Valldecrist; la representació de l'obra “Quixot”, de Bambolina Teatre, també el divendres a les 22.30 a l'Església de Sant Martí; la xarrada “Altura 1603”, a càrrec de José Manuel López Blay, el dissabte 29 a les 19 hores; o l'actuació del grup de dansa L'Algaravia que representarà “Danses i aventures antigues”, també el dissabte a les 20 hores. 

A més, durant el cap de setmana tindran lloc diferents visites guiades a la Cartoixa de Valldecrist per a donar a conèixer el seu patrimoni, sessions de taitxí, així com les actuacions musicals de 'Culpables' i Gustavo Paradís. Les jornades han tingut una gran acceptació per part del públic en anteriors edicions i l'any passat van visitar el recinte unes 2.000 persones durant el cap de setmana. 
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals