Teresa acull la primera edició del curs d'arts escèniques “Teatro en el pueblo”

29/11/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El 10 de desembre tens una cita a la localitat de Teresa. El col·lectiu 'Libélula Negra, Asociación por las tradiciones de Teresa', organitza "Teatro en el pueblo", un curs intensiu de creació d'arts escèniques a zones rurals. La cita començara a les 9 del matí i s'allargarà fins a les 8 de la vesprada. Una iniciativa oberta i gratuïta. En la seua primera edició el curs, l'objectiu és explicar els passos a seguir per a programar activitats culturals amb èxit, a través de l'anàlisi d'experiències de projectes relacionats amb les arts escèniques. El contingut respondrà a les següents preguntes: Què significa programar? A quin públic ens dirigim? Com podem buscar finançament? Com comuniquen el nostre projecte? Com avaluar l'impacte de la nostra activitat?

Programació

Dissabte, 10 de desembre de 2022

 9:00 - 11:00 El medi natural com a nou espai escènic. Presentació i anàlisi d'experiències de projectes culturals centrats en les arts escèniques en l'àmbit rural.
11:00 - 12:30 A qui ens dirigim? Anàlisi de públics.
12:30 - 14:00 Què volem oferir? Coherència en la programació artística.
14:00 - 15:00 Pausa Dinar
15:00 - 17:00 Detalls de l'elaboració d'un pressupost. Cerca de finançament. Com elaborar un dossier per aconseguir patrocinis.
17:00 - 18:30 Com executar un pla de comunicació?
18:30 - 20:00 Avaluació i impacte del nostre projecte

S'oferirà certificat d'assistència.
No està inclòs el dinar del migdia.
Esmorzar i berenar inclosos.
Inscripcions en: colectivolalibelulanegra@gmail.com

El curs està impartit per:
Águeda Forés (1986)
Co-fundadora del col·lectiu cultural La Libélula Negra. Llicenciada en Història i Màster en Gestió Cultural. Experiència com a gestora cultural en el Centre Cultural d'Espanya a Malabo (MAEC-AECID) i en Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (Muvim). Actualment és gerent de l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV).

Pilar Cortés (1973)
Co-fundadora del col·lectiu cultural La Libélula Negra. Diplomada en Empresarials, durant la seua etapa com a gerent del Bar La Justa (Teresa) va programar activitats culturals com a teatre, concerts, cinefòrum. En l'actualitat participa en diferents col·lectius de l'Alt Palància.

Col·lectiu cultural La Libélula Negra – Associació per les tradicions de Teresa
Col·lectiu de gestió i dinamització cultural del municipi de Teresa (Alt Palància) fundat el setembre de 2019. El col·lectiu a produït l'exposició Interessa. Memòria del present i duu a terme una programació teatral estable a Teresa.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals