El PEU analitzarà els reptes del Festival d’Arts de Vilanova d’Alcolea - FAVA 365

06/11/2018 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 9, 10 i 11 de novembre de 2018
Acte: Taller Col·laboratiu Interdisciplinari (TCI)
Lloc: Vilanova d'Alcolea
Entitats: Universitat Jaume I i Ajuntament de Vilanova d'Alcolea

Breu descripció: Els pròxims dies 9, 10 i 11 de novembre el Programa d’Extensió Universitària (PEU) celebra la segona edició del TCI (Taller Col·laboratiu Interdisciplinari) a Vilanova d’Alcolea. El TCI és una metodologia dissenyada pel PEU de la Universitat Jaume I que analitza projectes que s’estan realitzant, proposa recomanacions sobre el projecte i planteja idees a partir dels dubtes i necessitats del que s’analitza.
Tot açò es fa a través de tallers i accions formatives de caràcter participatiu on col·laboren conjuntament els membres del projecte analitzat i un grup d’especialistes externs.

El TCI se celebra a Vilanova d’Alcolea on s’analitza el FAVA 365 (Festival d’Arts de Vilanova d’Alcolea). En aquesta edició, els objectius són, d'una banda, avaluar els dos anys de festival i, d'altra banda, buscar continuïtat per a un procés participatiu al voltant de la creació contemporània.
Per a posar en marxa el diagnòstic del FAVA365 es trobaran en Vilanova diverses persones expertes en la gestió cultural i la creació contemporània, a més dels membres del FAVA365. Entre elles Carmen Gómez Rodó, professora del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de Valladolid. Joan Feliu Franch, professor d'història de l'art en la Universitat Jaume I i gestor del MACVAC. Manel Mas, activista social, ecològic i cultural. Teresa Marín García, artista visual i professora en la Facultat de Belles arts d'Altea, Universitat Miguel Hernández. Neus Lozano Sanfèlix, artista visual i professora de l'Àrea de Didàctica de l'Expressió Plàstica del Departament d'Educació i Didàctiques Específiques de la Universitat Jaume I i Isidro López Aparicio, artista, comissari i professor a la Universitat de Granada.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals