20/03/2018 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Festa de presentació del Cartel FAVA 2018 a Vilanova d’Alcolea.

La jornada començava a les 11:30h del matí del passat diumenge amb una breu presentació de l'esdeveniment. La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea va compartir amb els assistents una descripció del FAVA, del que ha sigut i és per al poble de Vilanova, al costat d'una breu descripció de les activitats que estem desenvolupant o hem desenvolupat en aquest període anual 2017-2018.

Posteriorment vam poder gaudir de la resta d'activitats de l'esdeveniment, on l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló va ser la protagonista principal, amb la seua exposició: ‘CYCLUS. Una salutació entre la floració de l'ametler i la del cirerer’.

D'igual forma, vam poder comptar amb la performance de l'artista malaguenya Kira Pérez, la que va mostrar a tots els assistents una mica del seu art "performer" més contemporani.

A més, també els més xicotets van participar amb nosaltres d'aquest dia tan especial, ajudant-nos a desvetlar o avançar una part de la programació prevista per a la Festa de Presentació del pròxim mes d'abril.

I, com no, aquest matí d'art va estar envoltada de bona música de la mà dels amics de The Funky Corner!

Estem molt agraïts per la participació i la recepció d'aquest esdeveniment Favero, on el poble de Vilanova, i visitants, van compartir amb nosaltres un matí replet d'art i emoció, cada qui portant amb si la seua millor màscara per a gaudir d'una copa de vi gratuïta de producció local.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals