20/03/2018 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Inscripcions obertes per a Mesa tècnica i PEU_Lab

Un any més renovem el nostre compromís de treballar en xarxa facilitant la participació dels agents culturals en el Programa d'Extensió Universitària. Si esteu interessats i voleu implicar-vos en la construcció d'un PEU col·laboratiu i més proper a les necessitats i demandes del territori ho podeu fer de dues maneres:

- Participant en la Mesa Tècnica, l'espai de reflexió i debat on s'acorden les directrius que ha de seguir el PEU. Heu d'emplenar aquest formulari i enviar-ho abans del 30 de març.

- Participant en el PEU_lab, un laboratori d'idees, un espai de treball i aprenentatge cooperatiu per a transformar la informació en coneixement, promoure la participació comunitària i la transformació social en el territori PEU. Heu d'emplenar aquest formulari i enviar-lo abans del 30 de març.

Formar part de qualsevol dels dos espais de treball, us dona dret a participar en totes les activitats formatives del PEU sense pagar matrícula o amb descomptes especials, sempre que mantingueu el compromís i la participació en les convocatòries.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals