Estudiantat de l’UJI organitza un acte benèfic dins del projecte «No hunger» d’Acció contra la Fam

21/03/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudiantat de quart de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I ha organitzat un acte benèfic per a l’ONG Acció contra la Fam, que ha tingut lloc el 21 de març a El Café dels Artistes, en el qual s'han s’exposat diferents peces artístiques realitzades per l’estudiantat, acompanyades de música ambiental.

L’acte forma part del projecte «No hunger» impulsat per l’ONG i finançat per la Generalitat Valenciana amb la finalitat de visibilitzar la fam i transformar el «mapa de la fam» a través de l’art com a ferramenta d’expressió, denúncia i mobilització. Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a Acció contra la Fam.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions