El Consell de Govern de l’UJI aprova iniciar el procés per a la implantació del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport

17/12/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat per unanimitat reprendre el projecte per a la implantació en el futur del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la universitat pública de Castelló, un projecte iniciat en 2009 i que havia estat reivindicat pel territori amb una gran demanda social.

El projecte serà realitzat per part de les noves comissions acadèmica interna i mixta universitat-societat, que han estat aprovades també per unanimitat, i que treballaran en l’actualització de la memòria acadèmica per adaptar-la a les noves circumstàncies. La Universitat està treballant per oferir uns estudis a la societat de Castelló, que sempre estaran condicionats a la seua sostenibilitat econòmica.

Composició de les comissions acadèmica interna i mixta universitat-societat

La Comissió Acadèmica Interna (CAI) estarà presidida pel cap del Servei d’Esports i professor de Didàctica de l’Expressió Corporal de l’UJI, Carlos Hernando. La comissió es completarà amb Manuel Alonso, Diego Moliner i Hugo Doménech de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, i Francisco Ros, Generòs Ortet i Lidón Villanueva, de la Facultat de Ciències de la Salut. Completaran la comissió, a proposta del vicerectorat d’Estudis i Docència, Miguel Ángel López, en representació d’àrees minoritàries, M. Victoria Ibáñez, en representació dels altres centres, i Laura Alcaide, en representació del Consell de l’Estudiantat.

La Comissió Mixta Universitat-Societat (CMUS) estarà presidida per la vicerectora d’Estudis i Docència, Isabel García, i comptarà amb Carlos Hernando i Lidón Villanueva, com a representants de la CAI; Enric Porcar, en representació del Patronat Municipal d’Esports; Lluís Martínez, com representant de la Diputació Provincial; Fernando Roig, com a representant del Villarreal CF; Pablo Torrijos, esportista d’elit i atleta espanyol en salt de longitud i triple salt del Club Atletisme Playas Castellón, i dos especialistes de reconegut prestigi: José Campos Granell, exdegà de la Facultat de CAFE de la Universitat de València, i Joan Carles Burriel Paloma, professor de l’INEFC de Barcelona des de 1982.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions