El Consell de la Joventut de Castelló es reactiva amb associacions universitàries com a protagonistes

30/05/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de la Joventut de Castelló (CJCS) ha encetat una nova etapa mitjançant la renovació de la Comissió Permanent, en la qual hi ha diversos membres vinculats amb la Universitat Jaume I, per tal de representar i dinamitzar la joventut de la ciutat. 

A més d’adherir-s'hi noves entitats, en l’assemblea que s'ha celebrat al Menador s’ha votat la nova Comissió Permanent, elegida per unanimitat i formada per l'antic alumne de l'UJI Jaime Clemente en la presidència (ELSA-UJI), Pablo Salvador com a vicepresident (Creu Roja Joventut), Kevin Rost de secretari (Joves Socialistes), Carlos Torlà, també alumni de l’UJI, de tresorer (Associació Cultural Banda UJI) i les vocalies integrades per l'alumna Paula Barba (Plataforma Estudiantil), Iris Lafita (Joves PV-Compromís), Javier Llaves (Nuevas Generaciones) i Raquel Sanahuja (FAAVEM).

També s’ha comptat amb la presència d’altres entitats juvenils de Castelló, com ara l'Associació d’estudiants SAÓ-UJI, POSITIVA’T, Scouts de Castelló, Esplais de Castelló, ESN Castelló, l’Associació Valenciana d’Estudiants (ASVAES) i la Federació d’Associació d’Estudiants (FADES). Després d’un llarg temps d’inactivitat de més de dos anys el CJCS torna a funcionar plenament amb una comissió il·lusionada i amb noves entitats que permetran donar veu a la joventut de Castelló oferint-los un espai de participació i cooperació on la Universitat Jaume I serà la destinatària de part de les seues accions.

A partir d’ara, l’activitat del Consell de la Joventut de Castelló es pot seguir en les seues xarxes socials: https://www.facebook.com/cjcastello/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions