L'equip UJI Motorsport exposa el seu monoplaça a la Salera

27/02/2017 | SCP

L'equip UJI Motorsport, format per estudiants de la Universitat Jaume I, va exposar del 22 al 25 de febrer a la plaça central del centre comercial Salera el monoplaça que ha construït per a participar en el campionat internacional Formula Student amb universitats de tot el món.

Juntament amb el monoplaça de l’equip de l’UJI es va exposar el cotxe guanyador del III Eco Ral·li de la Comunitat Valenciana de l'Equip f2e-Maralba-Michavila. A més, la Fundació per a l'Eficiència Energètica f2e va organitzar un concurs per a premiar al conductor més eficient en el qual els participants van provar el simulador de conducció de la Fundació per a aprendre com estalviar combustible i reduir les emissions del seu vehicle en la conducció diària. 

Durant l'esdeveniment, es van mostrar videoconsells per a la conducció eficient i segura així com imatges de l'equip UJI Motorsport i el III Eco Ral·li de la Comunitat Valenciana.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16