L’investigador Jorge García-Cañadas rep una beca Fundació Iberdrola Espanya

06/10/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Jorge García-Cañadas, investigador del Departament d’Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de la Universitat Jaume I, ha sigut guardonat amb una de les beques atorgades per la Fundació Iberdrola Espanya dins del Programa d’Ajudes a la Investigació en Energia i Medi Ambient 2016.

García-Cañadas va rebre el guardó de les mans de Ses Majestats els Reis d’Espanya en un acte que es va celebrar el passat mes de juliol a Madrid. Aquesta beca està destinada al desenvolupament del projecte «Conversió de calor en electricitat amb materials termoelèctrics sòlids-líquids» que l’investigador acaba d’iniciar el passat setembre i que es durà a terme fins a l'agost de 2017.

Aquestes ajudes pretenen fomentar la formació de joves professionals d’alt nivell en el terreny de l'energia i estan dedicades especialment al desenvolupament de les renovables, la millora de la biodiversitat i l’eficiència del sistema energètic perquè puguen contribuir al canvi del model energètic i a la conservació del patrimoni artístic.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions