Més de 1.300 estudiants participen en el V Memorial Enrique Beltrán

12/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

1244 estudiants i estudiantes de 17 instituts d'educació secundària de Castelló i província, i 86 estudiants i estudiantes de sis universitats de la Comunitat Valenciana han participat, el 4 de febrer, en el V Memorial Enrique Beltrán de centres de secundària i en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari que per tercera vegada s’han celebrat al campus de Riu Sec de la Universitat Jaume I de Castelló.

Des de les 10 del matí s’han disputat set curses en diverses categories. En el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, la classificació general ha quedat encapçalada per la Universitat de València Estudis Generals, seguida de la Universitat Catòlica de València. En tercera posició ha quedat la Universitat Politècnica de València i en quarta la Miguel Hernández d’Elx.

En categoria universitària masculina els guanyadors de la prova han sigut Alberto López (UVEG), primer classificat; Rubén Gómez (UPV), segon classificat; i Eric Peñalver (UJI), en tercer lloc, mentre que en categoria femenina ha guanyat Noelia Juan (UPV), seguida de María Ureña (UCV) i Rosalía Tarraga (UMH), respectivament.

A l’entrega de trofeus han assistit el rector de l’UJI, Vicent Climent; el vicerector de Campus, Infraestructures i Noves Tecnologies, Pablo Aibar; la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín; el diputat d’Esports, Lluis Martínez; el director territorial d´Educació, Investigació, Cultura i Esport, Robert Roig; el regidor d’Esports, Enric Porcar; i la germana i filla d'Enrique Beltrán, Amparo Badenes i Marina Beltrán.

Els instituts participants de la província han sigut: IES Consolación, IES Alfonso XIII, IES Alvaro Falomir, IES Broch i Llop, IES El Caminas, IES Francisco Ribalta, IES La Plana, IES Matilde Salvador, IES Miquel Peris i Segarra, IES Penyagolosa, IES Politècnic, IES Vicent Sos Baynat, IES Serra d’Irta, IES Honori Garcia, Fundació Flors, IES Vila-roja i el Col·legi Seminario Segorbe.

Les classificacions dels estudiants d’ESO i Batxiller han sigut les següents:

ESO femení

ESO masculí

Batxiller femení

Batxiller masculí

Clasificació general per instituts

 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions