Les eleccions al Claustre i a rector seran el 20 de maig

14/03/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Eleccions eleccions Eleccions_UJI_201020100520_DLL0005_

    La campanya electoral se celebrarà del 5 al 18 de maig i les votacions seran el 20 de maig. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, va informar en el Claustre celebrat el passat 10 de març del calendari electoral per a l’elecció dels representants de la comunitat universitària al Claustre i l’elecció del rector, que tindran lloc el pròxim 20 de maig.

El calendari preveu encetar el procés el 17 de març, amb la publicació del cens provisional, i inclou un període del 10 al 16 d’abril per a la presentació de candidatures i designació de representants. La campanya electoral se celebrarà del 5 al 18 de maig i les votacions seran el dia 20 de maig. En el cas que calga una segona volta per a l’elecció a rector, aquesta se celebraria el dia 2 de juny. La proclamació provisional està prevista per al dia 3 de juny i la definitiva, per el 6 de juny, data en la qual es donarà per tancat el procés.

Climent va aprofitar el torn obert de paraula per a anunciar al Claustre la decisió de l’assemblea del PUC (Projecte Universitari Convergent) de donar-li suport com a candidat a la reelecció a rector en les eleccions que tindran lloc al maig.

Balanç de la legislatura 2010-2014

El rector també va informar al Claustre de la gestió realitzada durant la legislatura de 2010-2014, que ara conclou. Climent va destacar els resultats més significatius del quadrienni, com són la  implantació de l’EEES, la creació de la Facultat de Ciències de la Salut, la creació de l’Escola de Doctorat, el reequilibri economicofinancer, el nou model educatiu, el Pla propi de promoció de la investigació, l’èxit en els litigis en tribunals, el mapa de títols, el nou programa d’ajudes a la matrícula i les beques de menjador, el rescat de l’Àgora i la construcció d’Espaitec 2 i del Servei d’Experimentació Animal, la defensa de la llengua i la lluita pel model d’universitat pública de qualitat.

Així mateix, Climent va assenyalar que aquest resultats s’han aconseguit en un marc de molta complexitat i dificultats, derivades de la intensa crisi econòmica, el canvi del marc normatiu i les noves polítiques públiques, tant a escala autonòmica com estatal, en l’àmbit de les universitats. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions