L'UJI celebra el Dia del Llibre amb nombroses activitats

27/04/2015 | SCP

La Universitat Jaume I va celebrar el Dia del Llibre amb una sèrie d'activitats organitzades per la Facultat de Ciències Humanes i Socials (FCHS), la Biblioteca i Isonomia. Amb motiu d’aquesta celebració, Vox UJI Ràdio, l’emissora de la universitat, va emetre un programa especial des de l’Àgora.

La FCHS va acollir a l'alumnat del primer i segon cicle de Primària del CEIP Manel Garcia Grau de Castelló, que va poder participar en un contacontes finançat per l’editorial Bromera, una visita guiada a la Biblioteca, tallers de lectura creativa i escriptura de micro-relats. Per a clausurar l’acte, es va fer entrega d’un llibre als xiquets i xiquetes.

La Biblioteca va presentar​ les novetats bibliogràfiques d’aquest any​, amb 200 nous títols de novel·la, assaig, poesia i teatre; 34 pel·lícules en DVD; set guies de viatge, i 11 còmics. A més, va organitzar una lectura pública de l’obra de Carles Salvador, escriptor de l’any 2015 i la conferència-col·loqui «Ofelia descalza. El reto de ser escritora», de l'​escriptora Desirée Ruiz.

En darrer lloc, la Fundació Isonomia va presentar el IV Concurs de relats curts Isonomia, a càrrec de l'Associació Cultural d'Escriptores i Escriptors Novells (ACEN). ​

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16